Algemeen:

Startpagina

Wilt u een reactie achterlaten, of in contact treden met de kunstenaar. Laat uw bericht achter in het gastenboek.

23.02.2014 - FRANK JANSSEN ROERMOND
HOI!IK VOEL ME ZEER GELUKKIG EN VEREERD,DAT MIJN MOEDERS EX-SCHILDERIJ ZOO,N MOOI PLEKJE BIJ JULLIE HEEFT GEVONDEN.! WIL JE HET NIET OP FACEBOOK ZETTEN? ZODAT ER MEER MENSEN VAN KUNNEN GENIETEN !? GR FRANK05.07.2013 - Holden
Dear Jan,
I recently found a Pyrenees painting of yours from 1960 in our attic, a beautiful red mountain scenery. I don't know how long it has been hidden, but am getting it framed and it is going back on the wall.
Kind regards,
Holden.
UK.

15.05.2013 - peter jorna
Geachte heer Jan Murk,

Prachtig werk, van uw hand, als ik dat zo mag zeggen. (ik ben geen schilder, maar houd - als cultureel antropoloog - van landschappen en de mensen daarin.
Ik kwam uw naam tegen via Linkedin, ene 'Jan Murk' werkzaam bij Unicef in A'dam.
De voornaam en patronym kwam ik dikwijls tegen in een studie die ik juist afrondde over mijn familie in Bolsward en - daarvoor - in Warga, van 1490 tot 1940. Verder bent u van hetzelfde geboortejaar als mijn vader Piet uit b olsward (in 2000 overleden). Heeft u toevallig iets met de Jorna's? Hoe het ook zij, ik zou graag eens langs komen als ik in de buurt ben. Alleen een neefje van me woont nog in Bolsward ('Aggie's Modehuis, Markstraat).

Hartelijke groeten,
Peter Jorna

17.04.2013 - Cor Visser
Hallo,
Wij vroegen ons af of het kunstwerk wat destijds (1965) is aangebracht op de gymzaal van de chr. LTS te Lemmer van uw hand was?
In oude archieven vonden we uw naam.
Zou u ons meer duiidelijkheid kunnen verschaffen?
De beeltenis stelt 2 lassers voor.

vriendelijke groet
Cor Visser

28.10.2012 - Jan Landman
Beste Jan Murk,

Lang geleden, ergens in '64-'65, was U mijn tekenleraar op de HBS in Bolsward. U viel in voor iemand die langdurig ziek was als ik mij goed herinner. Wat ik nog heel goed weet is de passie voor de kunst die u op de pubers van toen over probeerde te brengen. Bij mij is dat goed gelukt. Hoewel ik in het dagelijks leven als ir ver van de kunst af sta, heeft uw begeestering er toe bij gedragen dat de beeldende kunst mij nabij is.
Ik vond het belangrijk u dit bijna 50 jaar na dato te laten weten.
Groeten,
Jan Landman.

Klik hier om een bericht te schrijven
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9